Загружаю...

На нашому порталі ви можете замовити доставку свіжої малини та порічки з поля до вас додому, якщо ви проживаєте в Києві та м.Бориспіль. Доставка приймаються лише при замовленні від 10кг. Малина вирощена сімейним підприємством Ягоди та фрукти з Полтавщини, що локалізована в Пирятинському р-ні Полтавської обл.  Підприємство вирощує високоякісну малину різних сортів із різним  відтінком смаку та різною формою, відтінком кольору.

Ягода збирається на полі руками та відвантажується кожні 2-3 дні залежно від погодних умов. Під час дощів збір та відвантаження ягоди переноситься на наступний день після закінчення дощу. Ягода зібрана після висихання буде добре зберігатися і не виділятиме соку. Збір ягоди відбувається в період її плодоношення, а саме з кінця липня залежно від погодних умов весною та триває до листопаду, якщо середньодобова температура не знижується нижче 15 град С.

Продукція за погодженням із замовником може бути розфасована в пластикові ящики (насипом), або в пластикові, паперові лотки (0,5 та 1 кг). За кожен лоток стягується плата. Ящики після доставки повинні бути повернуті.

Під час збирання ягода сортується за сортом, фракцією та за ступенем стиглості. Кожен лоток містить наліпку із зазначенням сорту, дати збирання, та адреси ділянки на якій вирощена ягода. Після збору та пакування ягоди охолоджують до температури близько +5 градусів Цельсія. Охолодження дозволяє зупинити процеси перезрівання ягід, а тому кінцевий споживач може їх споживати до 3 діб (малина) та до 40 діб (порічка) з урахуванням 1-2 днів від моменту збору ягід та їх продажу кінцевому споживачу.

Ми запрошуємо до співпраці на гнучких умовах переробників малини та порічки. На нашому сайті ви можете замовити високоякісну малину різних сортів, які вирощені  сімейним підприємством Ягоди та фрукти з Полтавщини. Основний сорт який ми пропонуємо для переробки є сорт Полана та Зева (див. детальніше). Він характеризується кисло-солодким смаком. Ягода даного сорту успішно використовується в Європейському союзі для переробки впродовж багатьох років. В 2018 році Свіжі фрукти з Полтавщини буде реалізовувати свіжу малину та результат її переробки в межах 5-9 тон в період із серпня по жовтень.

При необхідності основний урожай може бути перероблений в пюре та заморожений на вимогу замовника. Переробка малини на пюре здійснюється на місцевому підприємстві в м. Пирятин, Полтавська область. Дане підприємство володіє всією необхідною інфраструктурою та може видавати сертифікат відповідності.

Значення сухих речовин в отриманому пюре, та додавання інших компонентів перед заморожуванням може бути скорегована на вимогу замовника. Заморожування та зберігання продукції відбувається також локально при температурі від -22 град Цельсія. При необхідності пюре можу бути заморожене у тару різного об’єму. З питань щодо переробки прохання звертатися до Тетяни (067-657-2101). З питань вирощування та реалізації свіжої ягоди звертатися до Сергій (066-287-3010)

<Запрошуємо до співпраці на гнучких умовах реалізаторів малини з міст Борисполя, Києва та Київської області  та інших міст України. Ми вирощуємо високоякісну малину різних сортів, тому ви зможете запропонувати вимогливому покупцю не тільки малину із різним  відтінком смаку, але і з різною формою та відтінком кольору.

Ягода відвантажується кожні 2 дні залежно від погодних умов. Під час дощів збір та відвантаження ягоди переноситься на наступний день після закінчення дощу. Ягода зібрана після висихання буде добре зберігатися і не виділятиме соку. Збір ягоди відбувається в період її плодоношення, а саме з кінця липня, залежно від погодних умов весною, та триває до листопаду, якщо середньодобова температура не знижуватиметься нижче 15 град С.

Продукція за погодженням із замовником може бути розфасована в пластикові ящики (насипом), або в пластикові, паперові лотки (0,5 та 1 кг). Під час збирання ягода сортується за сортом, фракцією та за ступенем стиглості. Кожен лоток містить наліпку із зазначенням сорту, дати збирання, та адреси ділянки на якій вирощена ягода. Після збору та пакування ягоди охолоджують до температури близько +5 градусів Цельсія. Охолодження дозволяє зупинити процеси перезрівання ягід, а тому кінцевий споживач може їх споживати до 3 діб (малина) та до 40 діб (порічка) з урахуванням 1-2 днів від моменту збору ягід та їх продажу кінцевому споживачу.

Довезення ягоди в м.Київ та Київську область може відбуватися нашим власним транспортом, або транспортом замовника. Для замовників, які вивозять ягоду власним транспортом пропонується гнучка система знижок та бонусів.

Малина polana (полана, поляна) - ремонтантний сорт польської селекції. Ремонтантність - це здатність рослин повторно або неодноразово цвісти і плодоносити протягом року. Але полана гарно себе зарекомендувала для вирощування так званої "осінньої ягоди". Початок плодоношення, при оптимальних погодних умовах, може розпочатися  в кінці липня та інтенсивно тривати до перших заморозків. При доволі теплій осені коли середньодобова температура не опускається нижче 15 градусів полана може дати до 12 тон/га, або до 5 кг ягоди із дворічного куща. Тому цей сорт в основному використовують для разового (осіннього) плодоношення.

Щоб розкрити природний потенціал Полани важливо створити їй всі необхідні умови. При посадці вдома варто підживити ділянку добре перепрівшим перегноєм. На промислових посадках перегній замінюють на органічні добрива на основі бурого вугілля (лігніт) та комплекси мінеральних добрив. Для досягнення високого вмісту цукру в малини її варто садити на добре освітлених ділянках. Висаджують малину в ряди з півночі на південь. Міжряддя при посадці повинно буди не менше 2 метрів, оскільки через рік кущ із 5-9 пагонів займе 40-60см. В ряду між кущами варто залишити 40-60 см. Така схема посадки  дозволить зберегти гарний доступ і до ягоди при її зборі і буде можливо проводити обробку міжрядь мотоблоком та малою тракторною технікою. Найважливішим, про що не варто забувати при догляді за будь-яким сортом малини це - помірний полив. Досягнути такого можна за допомогою крапельної стрічки. Різновидів стрічки зараз на ринку багато, але варто зупинитися на тих виробниках, які пропонують стрічку із товщиною стінки 7-8 mil та відстанню між емітерами 20-25 см. Дотримання таких простих рекомендацій дозволять отримувати гарний урожай вже в перший рік посадки.

 Малина полана не вирізняється високими пагона. В середньому вони мають висоту 1,4м, потужні, прямостоячі, середньошиповані. Тому потреби у підв'язці немає.  Ягоди мають овально-конічну форму, у міру тверді, з гарною лежкістю. Чудовою властивістю, через що полану полюбляють не тільки професіонали, а і огородники це відсутність  обсипання. Ягода може знаходитися на кущі при температурі + 5 + 4 С  і навіть дозріває без проблем.

Впізнаваність нашого сімейного господарства допомогла познайомитися із іншими виробниками малини з Пирятинського району. Так в 2017 році, разом із чудовими людьми і фахівцями своєї справи Миколою (yна фото) та Олегом (с. Смотрики, Пирятинського р-ну), ми прийняли рішення про спільну діяльність у вирощуванні малини, а в подальшому порічки та полуниці. Не подумайте, що це гектари. Ні, ці два чоловіки прийняли рішення (з їх слів) не висаджувати картоплю на своїх 50ти сотих присадибних ділянках. Натомість вони висадили кілька тисяч кущів малини для своїх дітей та онуків. А надлишок, який виявився занадто великим, почали реалізовувати на ринку в м. Бориспіль, а в подальшому через мережу оптовиків.

Діючи спільно за доволі короткий термін нам вдалося уніфікувати технологію вирощування малини, щоб вона була якісною (фото зліва), швидко не псувалася та була доставлена до Києва впродовж доби після збору. Всю продукцію ми реалізовували під торговою маркою «Ягоди та Фрукти з Полтавщини». Для звичайного споживача це може прозвучати дивно, але спільна праця дозволяє це зробити. Впродовж липня-жовтня 2017 року нами було реалізовано кілька тон малини. Відгуки про якість були найприємніші. Одна із частих замовників із Бучі навіть відзначила, що від нашої малини у її дітей не спостерігалася АЛЕРГІЯ. Дивним було чути, що раніше, коли вона купувала в інших виробників алергічні реакції у дітей були. В першу чергу це приємно чути, оскільки ми мінімізуємо використання будь-яких препаратів від шкідників. Більш детально про технології, які ми використовуємо ви можете прочитати в нашому блозі

Цієї осені та в зимовий період до мене, як представника «Ягоди та Фрукти з Полтавщини», почали звертатися інші місцеві виробники щодо спільної діяльності по вирощуванню та реалізації ягід. Але, як виявилося, це доволі складно прийняти люди до так-званого «кооперативу», якщо вона не готова покращити свою технологію догляду ягідника для отримання якісних ягідок. Але ми відкриті до співпраці і в найближчому майбутньому плануємо все ж офіційно створити кооператив.

«Ягоди та Фрукти з Полтавщини» - це сімейне фермерське господарство, яке було започатковане братом та сестрою. Це господарство локалізовано прямо біля нашого будинку в м. Пирятин (Полтавська обл). В 2015 році ми вирішили спробувати вирощування малини із використанням інтенсивної технології вирощування і на це було кілька причин. Що таке «інтенсивна технологія» я поясню в іншому пості.

Першою причиною була любов до споживання малини. Не подумайте, що ми любили чи любимо її збирати. Вона колюча і не з великим бажанням віддає свої плоди. Ще з дитинства ми споживали велику кількість малини. Наш дідусь, який був заступником міністра Агропромислового комплексу УРСР, подарував нашому тату чудові сорти малини. Наразі вже ніхто не пам’ятає їх назву, але смак та аромат червонуватих ягідок є частиною нашого життя.

З любов’ю до малини ми виросли і вже у зрілому віці вирішити замінити низькоплідні сорти літньої малини на високоплідні осінні, або як ще їх називають «ремонтантні». Перші ягідки сорту Полани і Зеви виявилися настільки смачні, що їх смак сподобався нашим друзям і знайомим, після чого було прийнято рішення реалізовувати надлишки малини спочатку в місті Пирятин, а далі і в Києві та Київській області. Саме це стало другою причиною, чому ви почали цікавитися новітніми технологіями вирощування малини. В 2017 році ми висадили три інші сорти малини (Джоан Джей, Зюгана та Аміра) щоб спробувати як інші сорти будуть смакувати на родючих грунтах Пирятинщини. Сподіваємося в 2018 році порадувати всіх новими смаками ягід.

Потреби наших поціновувачів малини підказали, що багатьох покупців також цікавить порічка (смородина червона), а тому в 2017 році ми посадили перші 100 кущів порічки голандських сортів Йонкер ван Тец та Роланд. Тому вже в 2018 році очікуємо перший врожай. Додатково до висаджених саджанців ми посадили ще 5000 тис живців порічки, щоб в 2018 закласти промислову плантацію на 1 га в селі Теплівка Пирятинського району, де ми маємо велику ділянку під ягідництво.

Основна стратегія нашого господарства - це вирощування якісних ягід, їх сезонна реалізація і в подальшому переробка. Ми не прагнемо мати сотні гектарів ягідних насаджень. Ми хочемо мати достатню кількість насаджень, щоб український споживач був в захваті від якості свіжої ягідки та смачних продуктів переробки ягід. Першою спробою в 2017 році була сушка малини. Ми насушили кілька сортів, які чудово смакують з чорним чаєм. Суміш сушеної малини ви зможете придбати в нашому магазині.

агато хто з нас замислюється як би як їсти все і не дуже швидко набирати вагу! Особливо це актуально в зимовий період, коли ми ще більше часу проводимо в офісі чи за компом. Першим, що приходить на розум є ДІЄТА. Але часто-густо дієти не допомагають, а подекуди і навіть шкодять нашому організму. Тому дехто обирає пігулку, які частенько просто набридає пити, або взагалі не хочеться їх споживати через недовіру до їх якості або небажання споживати "хімію".  Так що ж тоді робити, якщо виходу ніби нема?

Але як не банально вихід завжди є! Окрім здорового харчування, яке передбачає споживання свіжих продуктів, бо наприклад сушених (ягоди та фрукти) можна додатково до повноцінної ЖИРНОЇ їжі можна вживати фітонутрієнти, які допомагають нашому організму ефективно перетворювати жири в корисну енергію. Про один із таких хотілося б сказати кілька слів.

алиновий кетон є природньою хімічним речовиною, яка входить до сладу червоної малини. Незначний її вміст виявлено в ківі, персиках, червоному винограді та в інших ягодах і овочах, зокрема і в ревені. В США навіть розроблений концентрований препарат із природньо-вирощеної малини. Тому, наряду із малиною можна вживати і концентровані продукти із великим вмістом малини, наприклад сушений порошок.

 

Вживання кетону, як стверджує доктор Oz , дозволяє просто спалювати накопичені жири. Цей процес не є простим, як ми собі можемо уявляємо. Не можна порівняти цей процес із спалюванням пального в моторі автомашині. Малиновий кетон є хімічним речовиною які присутня в червоній малині, яка, як вважається, допомагає знизити вагу. Перші дослідження на тваринах або в пробірках показують, що малиновий кетон підвищує деякі показники обміну речовин. Це також може вплинути на гормон у тілі, який називається адипонектином. Адипонектин, в свою чергу, може збільшити швидкість, при якій організм спалює жир але при цьому зменшує апетит.

Малиновий кетон іноді використовується в парфумерії, в косметиці, та в якості харчової добавки, щоб надати продуктам фруктового аромату. Це один з найдорожчих натуральних ароматизаторів в світі, що використовуються в харчовій промисловості. Натуральна суміш може коштувати до 20 000 доларів за кг. Синтетичний малиновий кетон значно дешевший, причому його ціна складає біля п'ятої частини вартості натурального продукту (за даними WIKI).

В нашому магазині, напривеликий жаль, ви не знайдете пігулок із

формула малинового кетону

 концентрованим вмістом малинових кетонів. Натомість ви можете споживати суху малину яку ми вирощуємо самостійно, відбираємо і висушуємо при низьких температурах, щоб зберегти всі корисні речовини, мінерали та вітаміни.

 

  1. Антиоксидантна комора - сушена (червона) малина містить величезну кількість антиоксидантів та протизапальних сполук. Споживання антиоксидантів захищає клітини організму від окисного пошкодження, спричиненого накопиченням вільних радикалів. Цей тип окислювального стресу та запалення пов'язані напряму із захворюваннями серця, інфарктом та іншими дегенеративними станами. Щоденне споживання продуктів, багатих антиоксидантами, таких як сушена малина, дозволяє запобігти пошкодженню вільними радикалами клітин вашого організму.
  2. Створена з волокон (клітковина) - порція сушеної червоної малини забезпечує 6 грамів клітковини або близько 25% щоденного рекомендованої її кількості. В малині міститься волокнисті речовини як розчинні, так і нерозчинні. Розчинні волокна утворюють гель в організмі, який зв'язується з холестерином і цукром. Цей процес допомагає знизити шкідливий рівень холестерину та стабілізувати рівень цукру в крові. Нерозчинені волокна у висушеній малині є настільки ж важливими для загального здоров'я організму. Вони не поглинаються і не розчиняються у воді, тому здатні видаляти токсини з товстої кишки і зберігати травну систему належному стані.

  3. Потужне джерело живильних речовин - сушена малини наповнена не тільки захисними антиоксидантами та клітковиною але також забезпечує організм живильними речовинами, такими як вітамін С, залізо і кальцій. Вітамін С підтримує імунну систему під час хвороб і сприяє утворенню колагену, протеїну, що зберігають шкіру гладкою і стійкою до зовнішніх впливів. Вітамін С також допомагає організму засвоювати мінерали, такі як залізо і кальцій, обидва з яких присутні в сушеній малині. Залізо поліпшує енергетичні рівні і відіграє важливу роль у доставці кисню червоними кров'яними тільцями по всьому тілі. Кальцій, в свою чергу є будівним матеріалом для кісток і зубів, а  також покращує функцію м'язів та зменшити ризик серцевих-судинних захворювань

Один з найцікавіших результатів дослідження малини свідчить, що споживання малини сприяє зниженню та протидії ожирінню. Дослідження  були опубліковані вченими із університету Огайо (США) в 2017 році. Незважаючи на те, що це дослідження на ранніх стадіях, вчені тепер знають, що обмін речовин у наших жирових клітинах може бути покращений так званими фітонутриєнтами, речовинами, які виявленими в малині. Один із них це реосмін (також званий малиновим кетоном). Підвищуючи активність ферментів, споживання кисню і вироблення тепла в певних типах жирових клітин, малинові фітонутриенти, такі як реосмін, можуть зменшувати ризик ожиріння, а також попереджувати ожиріння печінки. На додаток до цього, реосмін може регулювати активність ферменту, що перетравлює жир, який вивільняється підшлунковою залозою.

Зі споживанням малини ви отримаєте також значну кількість антиоксидантів при умові купівлі «повноцінної» малини. Під терміном «повноцінна» ми маємо на увазі свіжо зібрана і стигла. Виявлено, що вміст флавоноїдів та вміст антоціаніну малини, зібраної на різних ступенях дозрівання (з 50% до 100% зрілості) дуже відрізняється. Тому найбільша загальна користь антиоксидантів проявляється при споживанні повністю стиглих ягід. Тому саме стиглі ягоди потрібно купувати. Звичайно важко визнати візуально які стиглі а які ні. Наприклад малина сорту Зева, яка вирощується в ФГ Ягоди на фрукти Полтавщини, може мати тьмяний відтінок. Це свідчить, що малина достигла. Тоді як стиглість сорту Полана, та інших візуально визначити важко. А тому, ваш самий найкращий підхід для отримання оптимальних антиоксидантних переваг від малини - придбати їх у повній зрілості, зберігати їх у холодильнику при температурі від 35-39 ° F (2 ° -4 ° C), і споживати їх дуже швидко (впродовж 1 - 2 днів після покупки).

Користь продуктів створених природою- основа здорового харчування. Вживання вітамінів, мікроелементів та ферментів, синтезованих не в хімічних лабораторіях, а вирощених в природному середовищі дає можливість людині претендувати на зовсім іншу якість життя. Звичайно ж, фармацевти, хіміки і технологи будуть відстоювати свою правоту і продукти які вони створюють. В цій статті ми не буде говорити багато про якість вітамінів із «баночки». Всі і так це розуміють що є що. Тому основний наголос, який хотілося б поставити саме на «якісне» харчування.

Якість будь-якого продукту визначається в першу чергу його користю для організму. Тому продукт можна вважати корисним, коли всі його компоненти покращують наше здоров'я, самопочуття, бажання продуктивно працювати. З віком баланс користі різних продуктів змінюється, оскільки організм, вживаючи довгий час не здорову їжу стає неспроможним засвоювати здорову. Найчастіше це стає причиною хвороб особливо старечих - не правильне харчування в продуктивному віці.

Одним із сучасних трендів харчування є споживання рослинної їжі як в продуктивному, так і в пристарілому віці. Рослинна їжа є джерелом вітамінів, мінералів і деяких фітохімічних речовин, які захищають клітини організму від руйнуючої дії вільних, запобігають злоякісному переродженню клітин, мають антиканцерогенну та імуномодулюючу дію. Тому чим різноманітнішою є наша їжа, тим більше фітохімічних речовин одержує організм, тим кращим є його захист. Чим раніше людина усвідомить необхідність свідомого харчування, тим якіснішим буде його старість. Тримаючи це в голові спочатку для своїх родинних потреб, а зараз вже для більш широкої публіки ми створили лінійку продуктів на основі меду та найкорисніших ягід, овочів та трав, які містять велику кількість вітамінів та корисних мікроелементів у свіжому та сухому вигляді. Використання сушених продуктів дає змогу скористатись цілющими властивостями рослин восени та взимку, саме тоді коли організм людини потребує підвищеної дози вітамінів оскільки «грядковий» сезон в Україні дуже короткий. Тому спочатку ми обрали для цього малину- яку самі вирощуємо на Полтавщині та мед, який отримують на своїй пасіці наші давні друзі і партнери з Малої Виски.

Малина- продукт багатий саліциловою кислотою, що має протизапальну дію. Варто нагадати, що саме запальні процеси в організмі є причиною швидкого старіння людини. Також малина містить клітковину яка очищує організм з середини, та містить велику кількість вітаміну С, котрий сприяє здоров'ю судинної системи. Малина, як випливли дослідження дозволяє навіть боротися із ожирінням (більш детальніше тут…). Для підвищення імунітету та підтримання здорової роботи організму людині необхідно вживати близько 1 склянки ягід на день. Щоб полегшити процес вживання ягід, зробити його зручним і смачним ми розробити крем-мед з малиною. В кожній баночці міститься дегідрована малина що дорівнює 300 грамів свіжої ягоди. Кремований мед є надійним природним консервантом, який дозволяє зберігати малину не піддаючи її кип'ятінню і запобігаючи втраті її цілющих властивостей. Мед і сам є продуктом довголіття. Він має рослинне походження але поєднання його мікроелементів- дуже близьке до складу крові людини. Вмісту ж вітаміну А в 60 разів більше ніж у телятині. А саме головне, він на 100% засвоюється організмом людини. Поєднавши малину і мед в одному продукті ми отримали природний вітамінний концентрат, який до того ж є зручним у користуванні. В ранці 2 ложечки малинового крем-меду зручно додати до улюблених сніданків, каш або сирників, сендвічів або смузі.


Смачного та здорового харчування всім.

  • 100% Виконання  замовленьГАРАНТОВАНО
  • Доставка В Київ та область
  • Гнучка система знижок нашим партнерам
  • Замовляйте+380 66 287 3010