Загружаю...

агато хто з нас замислюється як би як їсти все і не дуже швидко набирати вагу! Особливо це актуально в зимовий період, коли ми ще більше часу проводимо в офісі чи за компом. Першим, що приходить на розум є ДІЄТА. Але часто-густо дієти не допомагають, а подекуди і навіть шкодять нашому організму. Тому дехто обирає пігулку, які частенько просто набридає пити, або взагалі не хочеться їх споживати через недовіру до їх якості або небажання споживати "хімію". Так що ж тоді робити, якщо виходу ніби нема? Але як не банально вихід завжди є! Окрім здорового харчування, яке передбачає споживання свіжих продуктів, бо наприклад сушених (ягоди та фрукти) можна додатково до повноцінної ЖИРНОЇ їжі можна вживати фітонутрієнти, які допомагають нашому організму ефективно перетворювати жири в корисну енергію. Про один із таких хотілося б сказати кілька слів. алиновий кетон є природньою хімічним речовиною, яка входить до сладу червоної малини. Незначний її вміст виявлено…
Користь продуктів створених природою- основа здорового харчування. Вживання вітамінів, мікроелементів та ферментів, синтезованих не в хімічних лабораторіях, а вирощених в природному середовищі дає можливість людині претендувати на зовсім іншу якість життя. Звичайно ж, фармацевти, хіміки і технологи будуть відстоювати свою правоту і продукти які вони створюють. В цій статті ми не буде говорити багато про якість вітамінів із «баночки». Всі і так це розуміють що є що. Тому основний наголос, який хотілося б поставити саме на «якісне» харчування. Якість будь-якого продукту визначається в першу чергу його користю для організму. Тому продукт можна вважати корисним, коли всі його компоненти покращують наше здоров'я, самопочуття, бажання продуктивно працювати. З віком баланс користі різних продуктів змінюється, оскільки організм, вживаючи довгий час не здорову їжу стає неспроможним засвоювати здорову. Найчастіше це стає причиною хвороб особливо старечих - не правильне харчування в продуктивному віці. Одним із сучасних трендів харчування є споживання рослинної їжі як в продуктивному,…
Один з найцікавіших результатів дослідження малини свідчить, що споживання малини сприяє зниженню та протидії ожирінню. Дослідження були опубліковані вченими із університету Огайо (США) в 2017 році. Незважаючи на те, що це дослідження на ранніх стадіях, вчені тепер знають, що обмін речовин у наших жирових клітинах може бути покращений так званими фітонутриєнтами, речовинами, які виявленими в малині. Один із них це реосмін (також званий малиновим кетоном). Підвищуючи активність ферментів, споживання кисню і вироблення тепла в певних типах жирових клітин, малинові фітонутриенти, такі як реосмін, можуть зменшувати ризик ожиріння, а також попереджувати ожиріння печінки. На додаток до цього, реосмін може регулювати активність ферменту, що перетравлює жир, який вивільняється підшлунковою залозою. Зі споживанням малини ви отримаєте також значну кількість антиоксидантів при умові купівлі «повноцінної» малини. Під терміном «повноцінна» ми маємо на увазі свіжо зібрана і стигла. Виявлено, що вміст флавоноїдів та вміст антоціаніну малини, зібраної на різних ступенях дозрівання (з 50% до 100%…
Антиоксидантна комора - сушена (червона) малина містить величезну кількість антиоксидантів та протизапальних сполук. Споживання антиоксидантів захищає клітини організму від окисного пошкодження, спричиненого накопиченням вільних радикалів. Цей тип окислювального стресу та запалення пов'язані напряму із захворюваннями серця, інфарктом та іншими дегенеративними станами. Щоденне споживання продуктів, багатих антиоксидантами, таких як сушена малина, дозволяє запобігти пошкодженню вільними радикалами клітин вашого організму. Створена з волокон (клітковина) - порція сушеної червоної малини забезпечує 6 грамів клітковини або близько 25% щоденного рекомендованої її кількості. В малині міститься волокнисті речовини як розчинні, так і нерозчинні. Розчинні волокна утворюють гель в організмі, який зв'язується з холестерином і цукром. Цей процес допомагає знизити шкідливий рівень холестерину та стабілізувати рівень цукру в крові. Нерозчинені волокна у висушеній малині є настільки ж важливими для загального здоров'я організму. Вони не поглинаються і не розчиняються у воді, тому здатні видаляти токсини з товстої кишки і зберігати травну систему належному стані. Потужне джерело живильних…
  • 100% Виконання  замовленьГАРАНТОВАНО
  • Доставка В Київ та область
  • Гнучка система знижок нашим партнерам
  • Замовляйте+380 66 287 3010